محتوایی که برای بلاگ شرکت تهیه می کنید، تاثیر بسزایی در بهبود کسب و کار و افزایش شمار مخاطبان و مشتریان دارد. برای همین بالابردن کیفیت محتوای بلاگ موضوع مهمی است که یکی از نگرانی های اصلی تیم های دیجیتال مارکتینگ به شمار می رود. با ادنگاه همراه باشید.
در نوشتن محتوای بلاگ به چه نکاتی توجه می کنید؟ شاید مهمترین نکاتی که بتوان برای نوشتن یک محتوای مناسب برشمرد، همین ده ویژگی باشد که در دو مقاله پشت سر هم خدمت شما تقدیم می کنیم.
۱- تیتر جذاب
اولین چیزی که مخاطبان را به خواندن مقاله شما جذب می کند تیتری است که برای آن انتخاب می کنید. در واقع عنوان مقاله می تواند علاوه بر کاربران هدف، سایر مخاطبان را هم به سمت آنچه نوشته اید جذب کند. انتخاب درست کلمات، برد محتوایی، طول جمله و استفاده از عبارت های دو پهلو، همیشه بخشی از فرمولاسین یک متن زیبا و جذاب است. مسئله ای که در این میان می تواند مخاطبان را بیشتر از انتظار شما به محتوایی که نوشته اید جذب کند، تکیه بر کلیدواژه هایی است که تعداد بیشتری از جمعیت مخاطیان کسب و کار شما را در برمی گیرد. شما می توانید به سادگی یک جمله بنویسید و از خیر مخاطبان بگذرید، و یا مقاله خود را به یک مرجع روی موتور جستجوی گوگل تبدیل کنید.
۲- خلاصه ای گیرا و متقاعد کننده
پس از تیر آغازین، خلاصه ای که می نویسید یکی دیگر از فاکتورهای مهم در جذب مخاطبان است. وظیفه خلاصه است که به مخاطب نشان دهد آیا این مطلب برای او نوشته شده یا خیر! طیف گسترده ی محتوای تولیدی بر روی وب، افق وسیعی از انتخاب های بی شمار را برای کاربران به ارمغان آورده و آنها همیشه تب های زیادی بر روی مرورگرهای خود گشوده اند که حوصله ی خواندن همه ی آنها را ندارند. برای همین نوشتن یک پاراگراف عالی که دقیقا پس از تیتر ظاهر می شود، مثل زدن تیر به هدفی در دوردست است.
دقیقا همین پاراگراف می تواند خوانندگان شما را به ادامه دادن متقاعد کند و یا کاری کند که آنها قید همراهی با مطلب شما را بزنند!
۳- زیر تیترهای کاربردی
بی برو برگرد باید پذیرفت که هر نوشته ای می بایست حاوی زیر تیتر باشد، حتی اگر به زیرتیتر نیاز نداشته باشد. کاری که زیرتیترها انجام می دهند، مثل سس برای غذاست. علاوه بر آراستگی متن، به سئو و بهبود جایگاه محتوا در موتورهای جستجو یاری می رساند. مسئله ای که اگرچه در نگاه اول آنچنان قابل اندازه گیری نیست، اما نمی توان از زیر انجام آن شانه خالی کرد.
یکی از چالش های همیشگی تولید کنندگان محتوا، انتخاب صحیح زیر تیتر ها بوده. کاری که در ابتدا ساده به نظر می رسد، اما حقیقتا دشوار و گاهی نشدنی است. چرا که علاوه بر ارتباط معنای با کلیت متن، یک زیرتیتر خوب می بایست کلیدی برای ورود خواننده به پاراگراف بعدی باشد.
۴- نثر زیبا
قرار نیست به کسی ثابت کنید که همینگوی هستید، یا اینکه مثل دولت آبادی دایره کلمات گسترده ای دارید! تنها کافی است از قواعد نگارشی پیروی کنید و آنها را با دقت دنبال نمایید. فراموش نکنید نویسنده ای که زیبا می نویسد مثل یک خواننده راک طرافدارن منحصر به فرد خود را دارد، در صورتی که نویسندگان علی السویه، تنها به خوانندگان گذری دل خوش می کنند و عدد باز شدن لینک محتوا برای آنها کافی است. پس اگر می خواهید خوانندگان شما بیشتر از پیش بینی اولیه در صفحه بمانند و متن شما را تا انتها پیگیری کنند، بهتر است کمی روی توانایی های خود در نثر نویسی و نگارش متون کار کنید.
با این چهار ویژگی شروع کنید و سعی کنید قلاب های مناسبی در متن قرار دهید تا خوانندگان متن شما را تا انتها دنبال کنند. با ادامه این متن همراه ما باشید.
عالی بود مقاله تون موفق باشید و سربلند
ممنون از مطلب مفید و کاملتون