در اولین بخش از این مطلب به شما نشان دادیم که چه کارهایی ممکن است باعث توقف رشد برند شما شود. بسیاری از این موارد که اینجا با شما به اشتراک می گذاریم، در واقع سهل انگاری های ساده ای هستند که با اندکی صرف وقت قابل پیشگیری و جبران اند. مثلا تهیه ی نسخه پشتیبان بصورت دوره ای، عدم طرح برنامه برای آینده، عدم انتخاب نام درست و سردرگمی در معرفی برند، و البته مواردی دیگر. با ادنگاه همراه باشید تا شما را با 5 مورد دیگر آشنا کنیم.
6- بی توجهی به صفحه ی نتایج گوگل
به یاد دارید که آخرین بار چه زمانی برند خود را در گوگل جستجو کردید؟ گوگل محبوب ترین و پر ترافیک ترین موتور جستجوی دنیاست و بسیاری از مردم برای یافتن چیزهایی که به دنبال آن هستند به گوگل مراجعه می کنند. شاید باور نکنید اما عده ی زیادی را می شناسم که برای وارد شدن به سایت های ساده ای مثل صفحه ی رسمی اپل، آن را در صفحه ی گوگل جستجو می کنند.
شما هم محصولات و نام برند خود را در گوگل جستجو کنید تا متوجه شوید که چه جایگاهی در صفحه ی نتایج دارید. روی سئوی سایت خود بیشتر کار کنید و تلاش کنید تا با تولید محتوا برای محصولات خود، برند خود را در نتایج جستجوی گوگل ارتقا ببخشید.
موضوع دیگر اینکه اگر نام برند خود را در گوگل جستجو کنید، می توانید از آن چیزی که در خصوص شما گفته می شود باخبر شوید. مطمئن شوید که چیز ناشایستی در خصوص کسب و کار شما منتشر نشده باشد.
7- در مطالب شما غلط املایی پیدا می شود
یکی از مواردی که چهره شما را به سرعت در ذهن خوانندگان و طرفدارانتان خدشه دار می کند غلط های املایی است. برای همین توصیه می کنیم که مطالب خود را بارها و بارها بخوانید. تصور نکنید که وبلاگ نویسان و یا توسعه دهندگان باید غلط های متن شما را اصلاح کنند.
8- از دیگران دوری می کنید
اگر فکر می کنید که باید سرتان توی لاکتان باشد، سخت در اشتباهید. اگر روزانه پست های زیادی را بدون اشاره به کسی روی توئیتر منتشر می کنید، باید بگویم که خودتان و کسب و کار خود را به حاشیه می رانید. این موضوع تنها موجب می شود که منزوی شوید. یک برند، یک نام و تعداد محدودی از آدم هایی که نسبت به شما وفادار مانده اند. کاربرانی که حتما در میان آنها می توانید اقوام و دوستان خود را به سادگی پیدا کنید. اما باید از دیگران صحبت کنید، روابط دوستانه ایجاد کنید و رقیبان را به چالش بکشید. این موضوع سبب می شود تا به سرعت طرفداران خود را پیدا کنید و دایره ی دوستی ها گسترش یابد.
9- به همه چیز اشاره می کنید، جز کاری که انجام می دهید
زمانی که پا به دنیای شلوغ و نامتنهای اینترنت می گذارید، تنها یک اسم و یک شاخه ی کسب و کار هستید که با جاه طلبی و البته آرزوهای بزرگ به دنیا آمده است. هیچکس شما را نمی شناسد. شما نماینده برندی هستید که حتی لوگوی آن را خودتان طراحی کرده اید. برای همین بهتر است پس از ورود به دنیای شبکه های اجتماعی، پیوسته در مورد خودتان صحبت کنید و کارهایی را که انجام می دهید، به خوبی شرح دهید. اهمیت این موضوع زمانی دو چندان می شود که از روی نام برند شما نتوان کسب و کار شما را حدس زد. پس این فکر را که همه از روز اول شما را می شناسند کنار بگذارید و با شفافیت در مورد کاری که انجام می دهید صحبت کنید.
10- با دیگران گفتگو نمی کنید
شبکه های اجتماعی محل گفتگو و برقراری ارتباط مستقیم با کاربران و مخاطبان است. اگر سوآلات مخاطبان خود را ناخوانده بگذارید و یا به آنها پاسخ دقیقی ندهید، ممکن است پس از مدتی بخش عظیمی از کاربران خود را از دست بدهید. یک نظر منفی، می تواند صدها نظر منفی دیگر را به دنبال داشته باشد. در عین حال مردم به صورت جمعی به شبکه هایی که نسبت به پاسخ دادن مقرضانه عمل می کنند،