Skip to main content
  • خانه
  • تبلیغات اینستاگرام
  • تبلیغات گوگل
  • درباره ما
  • نمونه کار
  • تماس با ما
  • بلاگ
  • سوالات متداول
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات گوگل
  • تبلیغات اینستاگرام
  • تماس با ما
  • بلاگ
تحریریه ادنگاه 13 خرداد 1399
  • دسته بندی
  • تجزیه و تحلیل

آموزش نصب گوگل آنالیتیکس در ۵ مرحله – Google Analytics

هر کسب‌وکاری که می‌خواهد در فضای بازاریابی دیجیتال رقابت کند، باید تعداد بازدید از وب‌سایت خود را از کانال‌های مختلف  مانند گوگل افزایش دهد.
شما برای بازاریابی کسب‌وکار آنلاینِ کوچک تا متوسط، ممکن است فشار را برای به حداکثر رساندن بازدید سایت خود احساس کرده باشید.
اما آیا می‌دانید که وب‌سایت شما چه میزان ترافیکی دریافت می‌کند و یا این ترافیک از کجا می‌آید؟ اگر جواب هر یک از این سؤالات “خیر” است، با نصب گوگل آنالیتیکس می‌توانید به آنها پاسخ دهید.

گوگل آنالیتیکس چیست و چه اطلاعاتی می‌تواند به شما بدهد؟

نصب گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) در واقع راه آسانی برای درک عملکرد وب‌سایت شما و بازدید‌کنندگان آن است.
استفاده از گوگل آنالیتیکس می‌تواند در مورد بازدید‌کنندگان وب‌سایت شما، محتوای مطلوب مورد نظر آن‌ها در وب‌سایت شما و حتی نحوه رفتار آن‌ها هنگام استفاده از وب‌سایت شما، به شما اطلاعاتی بدهد.

پس از نصب آن می‌توانید اهدافی را که برای وب‌سایت کسب‌وکار خود در نظر گرفته‌اید، ردیابی و ارزیابی کنید.
علاوه‌بر‌‌این، این امکان را به شما می‌دهد تا نرخ بازگشت سرمایه (ROI) وب‌سایت خود را بهبود ببخشید.
به این معنی که پول بیشتری را به کسب‌وکار خود بازگردانید.

با این حال، نصب و تنظیم گوگل آنالیتیکس می‌تواند مشکل باشد. به خصوص، اگر قبلاً هرگز از آن استفاده نکرده‌اید. بنابراین، ممکن است شما به چند راهنمایی نیاز داشته باشید تا بدانید گوگل آنالیتیکس چطور کار می‌کند.

قبل از این‌که بریم سراغ انجام این کار، بیایید نگاهی اجمالی به این‌که چرا گوگل آنالیتیکس برای کسب‌وکار شما سودمند است، بیندازیم.

پیش از آغاز حتماً مقاله‌ی آشنایی با مفاهیم کلیدی رایج در گوگل آنالیتیکس را برای آشنایی بیشتر مطالعه بفرمایید.

مزایای نصب گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس

در حال حاضر حدود 56٪ از کل صفحات وب در اینترنت از گوگل آنالیتیکس استفاده می‌کنند.
زیرا نه تنها به ابزاری بسیار محبوب در دیجیتال مارکتینگ تبدیل شده است، بلکه یک ابزار حیاتی نیز هست.
این ابزار به شرکت شما این امکان را می‌دهد تا به انبوهی از اطلاعات ارزشمند در مورد موفقیت وب‌سایت خودتان، دسترسی داشته باشد.

چه شرکتی دوست نداره به این اطلاعات دسترسی داشته باشه؟

جدا از اینکه گوگل یک شرکت بیگ‌دیتا است؛ نصب یک گوگل آنالیتیکس، اطلاعات دقیق و کاملی درباره ترافیک وب‌سایت و بازدید‌کنندگان آن در اختیار شما قرار می‌دهد.

با نصب گوگل آنالیتیکس، شما می‌توانید اطلاعاتی در مورد اینکه کدام صفحات سایت شما بیشترین ترافیک را در سایت شما ایجاد می‌کنند، سایت شما از کجا لیدسازی می‌کند و آمار جمعیتی در مورد این لیدها را کسب کنید.
مزایای دیگر آن عبارتند از:

– اطلاعات مربوط به میزان لیدهای تبدیل شده به خریداران

– اطلاعاتی در مورد اینکه بازدید‌کنندگان وب‌سایت از کجا آمده‌اند

– اطلاعاتی در مورد اینکه آیا ترافیک از دستگاه‌های تلفن‌همراه است و یا دسکتاپ‌ها

– اطلاعات مربوط به ترافیک و نتایج هر صفحه

– ترافیک کلی که وب‌سایت شما دریافت می‌کند

– اطلاعات مربوط به آمار جمعیتی بازدید کنندگان وب‌سایت شما

همه این اطلاعات ارزشمند برای ارزیابی و بهبود عملکرد وب‌سایت شرکت شما کاربرد دارند.
در نهایت، وب سایت شما جایی است که بیشتر فروش و سرنخ‌های شما از آن به‌دست می‌آید. بنابراین داشتن ابزارها به شما کمک می‌کند که اثربخشی آن را بهبود ببخشید و مسیر مخاطبان وب سایت را برای رسیدن به هدف کامل‌تر کنید.

بدون در نظر گرفتن کسب‌وکار یا صنعتی که در آن هستید، استفاده از ابزارهایی که برای بهبود بازدهی وب سایت شما است منفعت بیشتری برای کسب‌وکار شما خواهد داشت.

داشتن اطلاعات از عادت‌های مشتریان وب‌سایتتان، اطلاعات جمعیتی آن‌ها و نرخ‌های تبدیل اطلاعات مفیدی هست که هر شرکتی برای رسیدن به سود بیشتر به دنبال آن خواهد بود.

اکنون با وجود همه ابزارهای جدید دیجیتال مارکتینگ می‌توانید حضور آنلاین خود را بهتر کنید و شرکت شما قادر خواهد بود مزایای بسیاری را با نصب این ابزارها تجربه کند. اینجاست که گوگل آنالیتیکس نقش بازی می‌کند. گوگل آنالیتیکس یکی از سریع‌ترین و پرکاربردترین ابزارهای بازاریابی است که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بنابراین ادغام آن با استراتژی بازاریابی خودتان، مطمئناً اطلاعات کلیدی مورد نیاز را برای اتخاذ تصمیمات بر مبنای اطلاع و تجربه در اختیار کسب‌وکار شما قرار می‌دهد.
در زیر می‌توانید نگاهی به نحوه استفاده و نصب گوگل آنالیتیکس برای کمک به ردیابی ترافیک وب‌سایت خود بیندازید.

آنالیتیکس

خوب، چطور باید گوگل آنالیتیکس را نصب کنیم؟

اکنون که دقیقا متوجه شدید که چرا گوگل آنالیتیکس برای کسب‌وکار شما مهم است، در اینجا مراحل مورد نیاز برای نصب آن آورده شده است:

آموزش نصب گوگل آنالیتیکس

1. نصب گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager)

ابزار گوگل

برای شروع نصب گوگل آنالیتیکس، باید از اصول اولیه شروع کنید.
اولین قدم نصب گوگل تگ منیجر با گوگل است.
نصب این اکانت با یک اکانت گوگل معمولی متفاوت است، اما رایگان است.

در این‌جا این سوال پیش خواهد آمد که گوگل تگ منیجر چیست؟

گوگل تگ منیجر یک ظرف برای قطعه کدهای مختلف است، کافی است گوگل تگ منیجر را یک‌بار به وب‌سایتتان متصل کنید، از این پس برای اتصال هر ابزار آنالیز دیگری از جمله گوگل آنالیتیکس به سایت، کافی است وارد گوگل تگ‌ منیجر شوید و قطعه کد ابزار مربوطه را در آن قرار دهید.

بزرگترین مزیتی که گوگل تگ منیجر دارد کاهش وابستگی دیجیتال مارکترها به تیم توسعه دهنده است، دیگر لازم نیست برای قرار دادن تگ‌های مختلف در وب‌سایت به سراغ تیم برنامه نویسی بروید، دیگر نه مزاحم تیم فنی می‌شوید و نه از به تاخیر افتادن کارتان ناراحت.

تگ منیجر

از آنجا که گوگل تگ منیجر یکی از سرویس‌های گوگل است، برای ثبت نام لازم است که یک حساب جیمیل داشته باشید که بهتر است حساب جیمیل کسب‌وکارتان باشد. وارد آدرس زیر شوید و اگر در حساب جیمیل خود لاگین کرده‌اید روی گزینه Sign in to Tag manager کنید.

https://marketingplatform.google.com/about/tag-manager

بسیار عالی، شما با جیمیل خود وارد گوگل تگ منیجر شده‌اید اما هنوز هیچ حسابی نساخته‌اید، لازم است مطابق تصویر زیر یک حساب برای کسب‌وکار خود بسازید که بهتر است نام کمپانی یا کسب‌وکارتان را بنویسید.
تگ منیجردر مرحله بعد با تصویر زیر روبه‌رو می‌شوید. در اینجا باید نام container  را وارد کنید، یعنی نام آن سایت یا اپلیکیشنی که قرار است آن را به تگ منیجر متصل کنید. در یک حساب تگ منیجر می‌توانید بیش از یک container داشته باشید.
تگ منیجرپس در این مرحله نام container  و جنس آن را مشخص می‌کنید، مثلا برای سایت رونق من جنس web و نام وب‌سایت را انتخاب کرده‌ام. در مرحله بعد قوانین و مقررات گوگل تگ منیجر به شما نمایش داده می‌شود که باید آن را تایید کنید و به مرحله بعد بروید.
تگ منیجردر آخرین مرحله یک اسکریپت دوبخشی به شما نمایش داده می‌شود که اسکریپت بالایی را باید در تگ head وبسایت و اسکریپت پایینی را بلافاصله بعد از بازشدن تگ <body>قرار دهید.
تگ منیجر

با قرار دادن این دو کد در سایت ،گوگل تگ منیجر به درستی به وب‌سایت شما متصل شده است، برای اطمینان از این موضوع افزونه google tag assistant را برای کروم یا فایرفاکس دانلود کنید.

افزونه را فعال کرده و سایت خود را رفرش کنید، با کلیک روی افزونه اگر کد تگ منیجر به درستی در وب‌سایت قرار گرفته باشد همانند تصویر زیر کد گوگل تگ منیجر نمایش داده می‌شود.
تگ منیجر

نحوه کار گوگل تگ منیجر به صورت گرفتن اطلاعات وب‌سایت شما و ارسال آن به پلتفرم‌های دیگر مانند فیسبوک و گوگل آنالیتیکس است.

به این ترتیب می‌توانید در زمان خود صرفه‌جویی کنید، زیرا به راحتی به شما امکان می‌دهد که تگ‌ها را بر روی کد نصب گوگل آنالیتیکس خود بدون نوشتن دستی کدها؛ به‌روز‌رسانی و اضافه کنید.

به عنوان مثال، اگر می‌خواهید کلیک‌ها را بر روی پیوندی در سایت خود ردیابی کنید، بدون استفاده از گوگل تگ منیجر انجام این کار برای شما بسیار خسته‌کننده خواهد بود.
گوگل تگ منیجر این امکان را به شما می‌دهد که بدون نیاز به تغییر دستی لینک‌ها، تگ‌های جدید را اضافه کنید.

 

2. نصب گوگل آنالیتیکس

آنالیتیکز

در مرحله‌ی بعد شما باید یک اکانت جداگانه با گوگل آنالیتیکس ایجاد کنید.
مشابه با گوگل تگ منیجر، این اکانت نیز رایگان است.
پس از ایجاد اکانت، یک شناسه ردیابی (tracking ID) برای شما ایجاد می‌شود.

شناسه ردیابی کدی است که به گوگل آنالیتیکس دستور می‌دهد که داده‌ها را برای شما ارسال کند.
این شماره نه تنها منحصربه‌فرد است بلکه مهم است، زیرا به طور ویژه با وب‌سایت و اطلاعات شخصی شما در ارتباط و همراه است.

بسیار عالی، نوبت به این می‌رسد که قطعه کدی که آنالیتیکس به ما داده است را در گوگل تگ منییجر قرار دهیم ، برای انجام این کار باید Tracking id را به گوگل تگ منیجر معرفی کنیم.  Tracking id در قطعه کد آنالیتیکس شما وجود دارد، در تصویر زیر Tracking id را در قطعه کد گوگل آنالیتیکس مشاهده می‌کنید.

آنالیتیکسبرای قرار دادن Tracking id در گوگل تگ منجیر دو راه دارید، یا همانند تصویر زیر تیک را فعال می‌کنید و در کادر پایین آن Tracking id را قرار می‌دهید.
گوگل آنالیتیکس

و یا یک متغییر ایجاد می‌کنید و Tracking id را در آن قرار می‌دهید، از این پس هرجا لازم شد از Tracking id استفاده کنید کافیست آن متغییر را بازخوانی کنید.

برای ایجاد متغییر، کادر google Analytics Setting را باز کنید و روی New Variable کلیک کنید تا صفحه زیر برای شما باز شود.

در این صفحه  Tracking id را وارد کرده و در قسمت بالا سمت چپ نامی برای متغییر خود انتخاب کنید و دکمه ذخیره را بزنید.

گوگل آنالیتیکس

وقتی متغیر را ایجاد کردید، در قسمت google Analytics Setting متغییری که ذخیره کردید را انتخاب کنید تا به این شکل Tracking id را به تگ منیجر معرفی کرده باشید.
آنالیتیکس

بنابراین، مهم است که این شماره را به صورت عمومی به اشتراک نگذارید. زمانی‌که اکانت گوگل آنالیتیکس شما این شناسه ردیابی را به شما ارائه دهد، می‌توانید به مرحله بعدی بروید.

نصب گوگل آنالیتیکس برای وردپرس:

هم‌چنین می‌توانید برای نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس از افزونه‌های زیر استفاده کنید
MonsterInsights
ExactMetrics
Analytify

3. از گوگل تگ منیجر برای نصب تگ‌های آنالیتیکس استفاده کنید

مرحله بعدی در این فرآیند ادغام اطلاعات از این دو پلتفرم است.
این جایی است که شناسه ردیابی منحصربه‌فرد شما وارد بازی می‌شود.
این امر به نصب تگ‌های ردیابی مناسب برای وب‌سایت شما کمک می‌کند.

در وب‌سایت تگ منیجر، شما می‌توانید دو بخش تگ کانفیگوریشن (tag configuration) و تگ تریگرینگ (tag triggering) خود را شخصی‌سازی کنید.
گوگل آنالیتیکس

کانفیگوریشن مشخص می‌کند که اطلاعات جمع‌آوری شده از تگ به کجا خواهد رفت و تریگرینگ نوع اطلاعاتی است که شما می‌خواهید جمع‌آوری کنید.

با ایجاد تگ‌ها برای نصب گوگل آنالیتیکس خودتان، در واقع می‌خواهید مطمئن شوید که از یونیورسال آنالیتیکس (Universal Analytics) استفاده می‌کنید.

پس از باز شدن این بخش باید روی گزینه All Pages کلیک کنید تا گوگل تگ منیجر در تمامی صفحات این کد را فعال کند. زیرا این قطعه کد قرار است اطلاعاتی را با هربار لود شدن صفحه ارسال کند، پس لازم است که در همه صفحات به محض ورود کاربر فعال باشد.

گوگل آنالیتیکس

این امر به تگ‌های شما امکان دسترسی بیشتری می‌دهند تا اطلاعات سایت شما را ردیابی کنند.

4. ساخت اهداف در گوگل آنالیتیکس

ممکن است شما از شاخص‌های کلیدی عملکرد وب‌سایت و کسب‌وکار خود آگاه نباشید، اما گوگل آنالیتیکس آگاه است!

این بخش از نصب گوگل آنالیتیکس از همه مهم‌تر است، زیرا در اینجاست که با ارزش‌ترین اطلاعات وب‌سایت شما قابل شناسایی می‌شود و به گوگل آنالیتیکس آنچه را که می‌خواهید دقیقا در وب‌سایت خود ردیابی کنید، می‌گویید.

اهداف گوگل

تعیین اهداف در نصب گوگل آنالیتیکس شما حائز اهمیت است، زیرا گوگل می‌تواند معیارهای ردیابی را برای سنجش موفقیت وب‌سایت شما بداند.

علاوه ‌بر این، شما قادر خواهید بود از میان الگوهای مختلف اهداف، اهداف خود را برای ردیابی انتخاب کنید.
شما می‌توانید هر کدام را که مطابق با اهداف مورد نظر شما باشد انتخاب کنید و سپس یک هدف ویژه را انتخاب کنید.

پس از این‌که کد رهگیری خود را در وب‌سایت یا وب‌نوشت خود نصب کرده و اتصال آن را با گوگل به اتمام رساندید، نیاز دارید تا یک پیکربندی کوچک اما بسیار کاربردی در تنظیمات پروفایل وب سایت خود در گوگل آنالیتیکس انجام دهید. این تنظیمات مربوط به هدف یا Goals setting شما خواهد بود. شما میتوانید آن را با کلیک در بخش مدیریت پیدا کنید، باید روی مدیریت در نوار بالایی کلیک کرده و در ستون نمایش روی گزینه پایین تر یعنی هدف Goal کلیک کنید.

هدف

هدف همان چیز مهمی است که در وب‌سایت شما اتفاق می‌افتد و این اتفاق قبلا به گوگل گوشزد می‌شود تا اطلاعات آن را پیگیری کرده و در اختیار شما قرار دهد.
برای مثال؛ شما یک وب‌سایت دارید و یک فرم تماس را ایجاد کرده اید و پس از آن یک برگه تشکر از مخاطب نیز برای پرکردن فرم به وی نمایش می‌دهید، یا اینکه یک وب‌سایت دارید که در آن محصولاتی را به فروش می‌رسانید، شما می‌خواهید یک برگه را ایجاد یا پیدا کنید که در نهایت از کاربر تشکر می‌کند و کاربران بعد از اینکه خرید خود را نهایی کردند به آن برگه هدایت می‌شوند.
در نهایت این آدرس‌ها به شکل‌های زیر خواهند بود؛

  • http://123business.com/thank-you
  • http://123business.com/thank-you/
  • http://123business.com/thank-you.html

به حساب خود وارید شوید و در داشبورد یا پیشخوان روی هدف Goals کلیک کنید

هدف

در این بخش از گوگل آنالیتیکس، شما روی هدف جدید New Goal کلیک می‌کنید. این دکمه با رنگ قرمز مشخص شده است.

هدف

در این‌جا شما باید گزینه‌ی سفارشی Custom را انتخاب کنید، البته تا زمانی که گزینه‌های قبلی زیادی با وب‌سایت شما سازگار نباشند و از نوعی نباشند که مورد نیاز شماست. کافیست برای هدف جدید خود یک نام برگزینید، سپس مقصد را انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه مرحله بعد Next Step کلیک کنید.

هدف

در این‌جا باید مسیر یا آدرس URL برگه تشکر را پس از آدرس وب‌سایت خود بنویسید، و دکمه مقصد را که به صورت کشویی بوده باز کرده و روی Begin with آغاز شده با … قرار دهید.

سپس شما می‌توانید هزینه یا ارزش و یک عدد به عنوان پول دلار را برای تبدیل (در صورت نیاز) وارد کرده و روی ایجاد هدف Create Goal کلیک می‌کنید. در نهایت برای مشاهده وضعیت هدف خود، به بخش مربوط به هدف در پیشخوان بازگشته و وضعیت آن را مشاهده کنید.

از این‌جا می‌توانید به گوگل آنالیتیکس اطلاعات بیشتری در مورد اهداف خود بدهید، تا بهتر بتواند تعیین کند که میزان موفقیت در وب‌سایت شما چگونه به نظر می‌رسد.
با این حال، بسیاری از زمینه‌ها وجود دارد که می‌توانید در آن‌ها، در زمان سفارشی‌کردن معیارها و اهداف خاصی که می‌خواهید هنگام نصب گوگل آنالیتیکس ردیابی کنید، عمیق شوید.
بنابراین تصمیم‌گیری در مورد معیارهایی برای ردیابی، می‌تواند اجتناب ناپذیر شود.
به همین دلیل بهتر است از معیارهایی که برای شما و وب‌سایت کسب‌وکار شما مهم هستند شروع کنید و مسیر خود را پیش ببرید.

پس از نصب سیستم گوگل آنالیتیکس خود، چند چیز وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا از این ابزار جدید حداکثر استفاده را ببرید:

– به اعضای تیم اجازه بدهید.
اگر تیمی از افراد وجود دارند که معمولا به ابزارهای داده‌های کسب‌وکار شما دسترسی دارند، بهتر است آن دسته از کاربران را به پلتفرم اضافه کنید.
این امر برای اطمینان از دسترسی آنها برای مدیریت نصب گوگل آنالیتیکس است.
اکنون اعضای تیم شما نیز می‌توانند وارد شوند و معیارها را آنالیز کرده و بازخورد ارائه دهند.

– به گوگل ادز خود لینک دهید.
طبق گفته‌های گوگل، پیوند گوگل ادز شما با حساب گوگل آنالیتیکس به شما در ردیابی چرخه‌ی کامل مصرف‌کننده کمک می‌کند؛ تا از نحوه تعامل کاربران با بازاریابی خود آگاه شوید.
اگر می‌خواهید تأثیر گوگل ادز و بازدید مصرف‌کننده خود را آنالیز کنید، گوگل آنالیتیکس می‌تواند مفید باشد و به شما کمک کند؛ تا بفهمید که چه ویژگی‌هایی در وب‌سایت شما برای مشتریان مهم‌تر است.
علاوه ‌بر ‌این، می‌تواند در تعیین بازده سرمایه‌گذاری خودتان برای کمپین های گوگل ادز به شما کمک کند.

ابزار آنالیز

– نماهای خود را تنظیم کنید.
نصب گوگل آنالیتیکس به طور خودکار نمای کاملی از هر وب‌سایت موجود در اکانت شما ارائه می‌دهد.
تمام داده‌های هر وب سایت به یک مکان واحد ارسال می‌شود، که می‌تواند مسائل را کمی گیج‌کننده‌ کند.
خوشبختانه با نصب گوگل آنالیتیکس شما می‌توانید ابزارهای گزارشگری خود را نصب و تنظیم کنید، بنابراین می‌توانید فقط معیارهای مهم برای خودتان را مشاهده کنید.
به عنوان مثال، اگر فقط به ترافیک شبکه‌های اجتماعی علاقه‌مند هستید، می‎‌توانید نمای خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که فقط اطلاعات مربوط به ترافیک وب‌سایت شما از شبکه‌های اجتماعی نشان داده شود.
هنگامی که نماهای خود را ویرایش می‌کنید، می‌توانید مهمترین داده‌ها را فیلتر کنید و روی آنچه که واقعاً می‌خواهید ببینید متمرکز شوید.

اگه در حال حاضر مشغول انجام دیجیتال مارکتینگ هستین یا برای کمپین تبلیغاتی برنامه‌ریزی می‌کنید یکی از اصلی‌ترین بخش‌های کار آنالیز و تحلیل داده‌ها برای تصمیم‌گیری و بهینه‎‌سازی کمپین‌هاست.
گوگل آنالیتیکس به شما کمک می‌کند تا بهترین تصمیم‌ها را برای بازاریابی دیجیتال وب‌سایت خود بگیرید.

 

 

آموزش گوگل آنالیتیکس سرویس‌های گوگل گوگل آنالیتیکس

کامنت گذاشتن
لغو پاسخ
این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

اشتراک‌گذاری

دسته بندی

[contact-form-7 id=”16985″ title=”فرم خبرنامه – سایدبار”]

نوشته‌های مرتبط

تجزیه و تحلیل 30 دی 1399
9 ابزار تجزیه و تحلیل اینستاگرام برای تسلط بر ع...

اینستاگرام یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی و پلتفرمی عالی برای بازاریابی دیجیتالی است. یکی از استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ در اینستاگرام، تحلیل رفتار کاربران و مشارکت آن‌ها در پیج شما است. این کار می‌تواند اطلاعاتی [...]

بلاک اینستاگرام دسته‌بندی نشده 30 مهر 1399
تمام آنچه درباره‌ی بلاک و رفع بلاک اینستاگرام ب...

بلاک اینستاگرام برای شما هم پیش اومده تا الان؟ اینستاگرامم را باز می‌کنم. مثل همیشه پست‌های مورد علاقه‌ام را روی صفحه می‌بینم. ناخودآگاه قبل از این‌که ویدئو را ببینم لایکش می‌کنم. خبری از قلب قرمز نیست! چه اتفاقی افتاده؟ پیام [...]

حذف کردن اکانت اینستاگرام بازاریابی اینستاگرام 23 مهر 1399
آموزش مرحله به مرحله حذف کردن اکانت اینستاگرام

تصمیم خود را برای حذف کردن اکانت اینستاگرام گرفته‌اید؟ ما پیش از این مقاله‌ای در خصوص امنیت اینستاگرام و راه‌های جلوگیری از هک شدن نوشته بودیم. اما شاید گاهی اوقات به هر دلیلی تصمیم به حذف [...]

گوگل ادز 21 مهر 1399
انواع کلمات کلیدی در گوگل ادز چه هستند و چرا با...

کلمات کلیدی در گوگل ادز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وقتی در کمپین خود بر روی یک کلمه کلیدی قیمت (bid) تعیین می کنید، لازم است که از یک نوع از کلمات کلیدی (keyword [...]

بازاریابی اینستاگرام 19 مهر 1399
آموزش کامل تگ کردن در اینستاگرام

اینستاگرام‌بازها مدام در حال پست کردن عکس، ویدئو و استوری هستند و دوستان خود را هم در پست‌هایشان تگ می‌کنند. اما این تگ کردن یعنی چه و به چه دردی می‌خورد؟ اصلا چجوری دوستان‌مان را تگ [...]

بازاریابی محتوا بازاریابی محتوا 14 مرداد 1399
بازاریابی محتوا چیست و کانتنت مارکتینگ چه کاربر...

بازاریابی محتوا یکی از نکات بسیار مهم در مارکتینگ است. این روزها صفحات وب‌سایت‌ها شلوغ است! تبلیغات، آگهی‌های چشمک‌زن، تله کلیک (clickbait)، پاپ آپ‌ها (pop-up) و اسپم‌های قدیمی. این حجم از شلوغی و تبلیغات در صفحات وب‌سایت‌ها [...]

تجزیه و تحلیل 19 تیر 1396
آشنایی با دو مفهوم CTR و Impression در بهینه سا...

از بحث فواید تبلیغات اینترنتی و بازاریابی آنلاین برای کسب و کارها که بگذریم، با ریزه کارهایی مواجه می شویم که هر مدیر تبلیغاتی می بایست با آنها آشنایی داشته باشد. اگر شما به [...]

تبلیغات آنلاین 16 تیر 1396
آنالیز نرخ تبدیل در روش محاسباتی CPC یا پراخت ...

شیوه ی CPC یکی از جذاب ترین و در عین حال نوآورانه ترین شیوه های محاسبه ی هزینه های تبلیغاتی است. در این روش آگهی دهندگان تنها به ازای کسانی هزینه تبلیغاتی را می [...]

info @ Adnegah.net
۰۲۱ ۲۸۴۲۲۵۴۶
تهران، خیابان شهید مطهری، پلاک ۱۰۰، واحد ۷
خدمات
  • تبلیغات اینستاگرام
  • تبلیغات گوگل
  • سوالات متداول
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • بلاگ
مجوز کسب و کار اینترنتی
ساماندهی
کلیه حقوق این وبسایت متعلق با ادنگاه می باشد
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp کارشناسی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
افشین قلی نژاد
مشاور دیجیتال مارکتینگ
سوالی دارید؟ در واتساپ پاسخگوی شما هستم